BSO

BuitenSchoolse Opvang Dominikids

Dominikids is exclusief voor de kinderen van de Dominicusschool en zit in het schoolgebouw.
De BSO vindt het belangrijk dat kinderen in een veilige en vertrouwde omgeving vriendjes en vriendinnetjes kunnen maken en dat de pedagogisch medewerkers een luisterend oor hebben. Na schooltijd gaan de kinderen naar buiten om even uit school te zijn.

Na het buitenspelen wordt tijd gemaakt om iets te eten en te drinken en om met elkaar te praten. Daarna worden er activiteiten aangeboden of kunnen de kinderen – zowel binnen als buiten – vrij spelen. Er worden ook cursussen georganiseerd. Deze vinden plaats bij de eigen BSO of elders. In de vakanties worden geregeld uitstapjes gemaakt naar de speeltuin, het theater, de bioscoop, het museum, enzovoort.

Dominikids heeft zowel een groep met jongere kinderen als met oudere kinderen. Tijdens vakanties spelen de kinderen van de Dominikids meestal in hun eigen school.

Voor vragen en/of informatie kunt u mailen naar: dominikids@kinderdam.nl

Noorderhavenkade 45d