Kennismaken Schoolmaatschappelijk werk

Woensdag 11 september 2019

Mijn naam is Elise Benard – Geluk en sinds 2013 ben ik als schoolmaatschappelijk werker verbonden aan de Dominicusschool. Op donderdag ben ik altijd aanwezig op school.

Als schoolmaatschappelijk werkster ondersteun ik leerlingen en ouders die een hulpvraag hebben op bijvoorbeeld het gebied van opvoeding, sociale vaardigheden of emotionele problematiek. Door middel van gesprekken probeer ik dan mee te denken in een oplossing.

Naast gesprekken met kinderen en ouders geef ik ook trainingen aan kinderen. U kunt hierbij denken aan een faalangstreductietraining gericht op het herkennen van lichaamsseintjes, ademhalings- en ontspanningsoefeningen, niet-helpende gedachten omzetten in helpende gedachten, oplossingen bedenken en fouten maken mag. Of een Rots & Water-training gericht op weerbaarheid waarin thema’s als positief denken over jezelf en anderen,  grenzen (her)kennen bij jezelf en bij anderen en stevig staan aan de orde komen.

Mocht u contact met mij willen dan kan dat via de leerkracht van uw kind, de intern begeleider (Sigrid Talen) of rechtstreeks via nummer 0640823138 of emailadres egeluk@cvd.nl.

Graag maak ik aanstaande donderdag tussen 08.15u en 09.00u kennis met u tijdens een koffieochtend om u eventueel van verdere informatie te voorzien en uw vragen te beantwoorden.

Noorderhavenkade 45D