Afscheid juf Saray

Vrijdag 12 april 2019

Twee weken geleden zijn we op de hoogte gesteld dat Saray weer nodig is op haar eigen werkplek. Ze is nu nog gedetacheerd op onze school, maar werkt eigenlijk bij een andere werkgever. We zijn blij dat we haar mochten “lenen” en hadden daar graag nog een hele lange periode aan vastgeplakt.
Uiteraard zijn we zo snel mogelijk aan de slag gegaan om een goede oplossing te vinden voor de groep. Gelukkig hebben we juf Ummuye in dienst. Zij heeft al veel ervaring bij de peuters in Den Haag. Derhalve hebben we haar gevraagd de groep om maandag en vrijdag te draaien, samen met juf Jelissia.
Het betekent echter wel dat we maandag afscheid gaan nemen van juf Saray omdat ze na de meivakantie niet meer terugkeert op de groep.
Wilt u persoonlijk nog even dag komen zeggen tegen juf Saray? Dan kan dat gedurende de hele ochtend.

Noorderhavenkade 45D